Actualitate

Doi elevi din Orăștie campioni la KATA, la Campionatele Mondiale de Karate

todayoctombrie 28, 2022 1437 5

Background
share close

 

Un tânăr din Vaidei, comuna Romos este noul campion mondial la Kata. Acesta a luat medalia de aur la Campionatul Mondial de Karate din Italia, ediția 2022. David Nistor, elev în clasa a X-a a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie a dat clasă într-un sport care cizelează mintea, trupul și sufletul.

În aceeași competiție, o altă elevă a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, Antonia Nechita din clasa a IX-a a câștigat la aceeași disciplină sportivă kata medalia de argint.

Prin performanța lor, cei doi elevi ai Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” au confirmat valoarea Clubului Sportiv Orăștian.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Mai multe femei primar în 2024!”- declară Vetuța Stănescu

Czane Maria e Președintele femeilor liberale din județul Hunedoara La Centrul Cultural „Drăgan Munteanu” din Deva au avut loc alegerile Biroului politic județean al Organizației femeilor liberale, filiala Hunedoara. În sala arhiplină au fost prezente peste 500 de femei liberale,  din toate zonele județului, pentru a vota reprezentantele în biroul de conducere. Prezente la eveniment, pentru a transmite un mesaj de la nivel național, Alina Gorghiu, Președinte al Senatului României, […]

todayoctombrie 28, 2022 354 3 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%