Actualitate

De Dragobete la „Aurel Vlaicu ” : Opt pagini si un singur mesaj: te iubesc!

todayfebruarie 24, 2023 119

Background
share close

De Dragobete, elevii Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu ” din Orăștie au respectat obiceiul de a schimba mesaje prin intermediul scrisorilor. Mai bine de 500 de scrisori au fost adunate în această zi. Record a fost scrisoarea primită de una din eleve,  care cuprindea un mesaj scris pe 8 pagini.

Scrisoarea este una din căile de comunicare ce a pierdut lupta cu tehnologia. În lumea cuvintelor digitalizate și uneori înlocuite cu emoji, emoțiile sunt tot mai rar așternute pe o hârtie. Cu acest prilej, elevii au avut posibilitatea de a redescoperi cuvântul scris prin filtrul minții și al inimii.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Șezătoare de Dragobete la Teliucu Inferior

De Dragobete, la Teliucu Inferior se păstrează tradiția de Lăsatul Secului.  Oamenii satului  s-au adunat în sala de spectacole a Căminului Cultural din Teliucu Inferior pentru a depăna amintiri și a transmite tradiții străvechi moștenite. Cei tineri au organizat piesă de teatru unde în graiul locului au adus poveștile din șezătorile bunicii. Muzica populară și costumul popular au fost prezente, în semn de respect pentru tradițiile românești.   Totul s-a […]

todayfebruarie 24, 2023 76

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%