Actualitate

Deflagraţie la un bloc de locuinţe din municipiul Hunedoara

todayiulie 10, 2022 136

Background
share close

La data 08 iulie 2022, în jurul orei 09:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc o explozie într-un apartament din municipiul Hunedoara.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp mai multe echipaje de poliţie, pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara, dar şi echipaje medicale, care au asigurat zona și prevenit extinderea incendiului produs în urma deflagraţiei.

Din primele cercetări, se pare că în bucătăria apartamentului respectiv ar fi avut loc o acumulare de gaze, în urma cărei s-a produs o explozia, care a produs pagube materiale şi rănirea a două persoane aflate în interiorul apartamentului, respectiv: o tânără în vârstă de 27 de ani şi fiica acesteia, în vârstă de un an şi 3 luni. Persoanele rănite au fost transportate la U.P.U. Hunedoara, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate (ulterior, acestea fiind transferate la o unitate medicală din Timişoara).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii deflagraţiei şi valoarea pagubelor materiale cauzate.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Amenajarea centrului Orăștiei

Primarul Orăștiei, Ovidiu Laurențiu Bălan a declarat: “Se continuă lucrările la proiectul "Amenajarea zonei centrale protejate – Piața Victoriei și realizarea unui parcaj adiacent în Municipiul Orăștie, județul Hunedoara". În prezent se execută lucrări la structura de rezistență a fântânilor arteziene, se realizează rețelele de alimentare cu apă pentru fântâni și sistemele de irigații, se amenajează și trasează aleile pietonale, se instalează rețelele electrice pentru iluminatul public. Toate aceste lucrări […]

todayiulie 9, 2022 27 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%