Actualitate

Delegația Curții de Conturi e la Varșovia

todaydecembrie 6, 2023 55

Background
share close

O delegație a Curții de Conturi a României condusă de vicepreședintele instituției, Lucian Heiuș, participă la Întâlnirea Președinților Instituțiilor Supreme de Audit din Inițiativa celor Trei Mări (3SI), organizată de Oficiul Suprem de Audit al Poloniei (Najwyższa Izba Kontroli)  la Varșovia, în perioada 4 – 6 decembrie 2023.

 

În cadrul reuniunii se discută aspecte legate de abordarea instituțiilor supreme de audit (SAI) privind auditurile performanței proiectelor internaționale finanțate din Fondul de Investiții 3SI. În discursul său, vicepreședintele Curții de Conturi a României (CCR) a prezentat disponibilitatea și interesul CCR de a desfășura misiuni de audit privind fondurile 3SI, inclusiv participarea la audituri paralele sau comune în acest domeniu. De asemenea, a subliniat importanța pe care o acordă CCR activităților de audit în domeniile energie, transporturi și infrastructură digitală din prisma activităților trecute cât și viitoare.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European, care mai arată că 75% dintre români spun că ar merge să voteze dacă alegerile europene ar avea loc într-o săptămână, unul din cele mai ridicate procente din UE. Eurobarometrul a fost prezentat miercuri de PE, cu şase luni înainte […]

todaydecembrie 6, 2023 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%