Actualitate

Delegație hunedoreană la Bruxelles

todayiunie 30, 2022 22

Background
share close
A fost  vizitat sediul Parlamentului European din capitala Belgiei, loc în care s-a prezentat modul de organizare și funcționare al acestei instituții fundamentale.

În turul prin Parlament, delegația hunedoreană au fost însoțită de  Eurodeputatul  Gheorghe Falcă, cel care a și organizat această vizită.

Alaturi de primarii liberali din județul Hunedoara a fost și Prefectul județului Hunedoara, Marian Călin Petru și  Alex Dîlv  primvicepreședintele TNL – Filiala Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

”Schi în România”

Deblocăm investițiile în dezvoltarea domeniilor schiabile! Proiectul de lege, al cărui inițiator sunt, prin care sunt deblocate investițiile privind dezvoltarea turismului din cadrul Programului Național ”Schi în România”, a fost adoptat astăzi de Camera Deputaților. Prin adoptarea acestei inițiative legislative, terenurile pe care se amplasează obiectivele necesare realizării Programului național de dezvoltare a turismului ”Schi în România” sunt exceptate de la compensarea cu terenuri egale ca suprafață și bonitate pentru […]

todayiunie 30, 2022 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%