Actualitate

Deputat PNL Vetuța Stănescu: ”Se fac primele angajări în minerit”

todaynoiembrie 11, 2022 66

Background
share close

Întâlnirea de joi de la sediul Complexului Energetic Hunedoara cu administrația și sindicatele din minerit nu a rămas fără urmări. Chiar de săptămâna viitoare, în mineritul Văii Jiului se fac primele 20 de angajări, a anunțat deputatul PNL Vetuța Stănescu.

Ca urmare a întâlnirii pe care am avut-o, joi, la sediul Complexului Energetic Hunedoara, cu administrația și reprezentanții Sindicatului ”Muntele”, precum și a discuțiilor purtate la București cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, săptămâna viitoare vor fi făcute primele 20 de angajări la minele din Valea Jiului”, a declarat parlamentarul hunedorean.

Este posibil ca, în funcție de necesități, aceste angajări să fie urmate și de altele, iar factorii responsabili spun că și până la înființarea noului complex energetic sucursalele miniere trebuie să își poată desfășura activitatea în condiții de normalitate.

Pe de altă parte, în momentul înființării noii companii se vor face minimum 120 de angajări în cadrul celor 4 unități extractive aflate în activitate, respectiv Livezeni, Lupeni, Vulcan și Lonea.

Reamintim că, joi, deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu, prefectul de Hunedoara Călin Petru Marian și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi au avut joi o întâlnire de lucru cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara și reprezentanții Sindicatului ”Muntele”.

Carmen COSMAN – PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ANAF amână pentru decembrie serviciile de mentenanță ale site-ului

Serviciile de mentenanță ale paginii de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală se amână pentru luna decembrie 2022. Aceste servicii au fost inițial anunțate, într-un comunicat pentru azi, 11 noiembrie . Unul dintre obiectivele principale ale ANAF este de a asigura pentru contribuabili cadrul optim de îndeplinire a obligațiilor fiscale, prin adaptarea la mediul în permanentă schimbare și la tehnologiile în permanentă evoluție, în care administrația fiscală și cetățenii […]

todaynoiembrie 11, 2022 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%