Actualitate

Deputatul Vetuța Stănescu a convocat azi, ședința extinsă a Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal Hunedoara

todayianuarie 16, 2023 151

Background
share close

Deputatul Vetuța Stănescu a convocat ședința extinsă a Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal Hunedoara cu participarea tuturor primarilor liberali.

Acesta se va desfășura începând cu ora 18:00, la sediul din Deva al Partidului Național Liberal și este o consecință  a deciziei Tribunalului București care a constatat nulitatea contractului de achiziție directă încheiat între ADI – Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județul Hunedoara și Supercom.

Despre această situație delicată a deciziei Tribunalului București, deputatul Partidului Național Liberal al județului Hunedoara, Vetuța Stănescu ne-a declarat următoarele  că nu este de acord ca amenda propusă de Tribunalul București să fie plătită de cetățenii județului Hunedoara:

În contextul actual, eu nu pot să fiu de acord ca cetățenii județului Hunedoara să suporte o amendă atribuită unei structuri care trebuia să gestioneze în mod corect situația deșeurilor din județul Hunedoara.

Biroul Politic Județean al Partidului Național, de astăzi, este constituit tocmai pentru a discuta despre această situație care impune anumite lucruri modificate față de ceea ce știau primarii, apropo de modalitatea de gestionare a deșeurilor, în sensul în care unitățile administrativ teritoriale încasează taxa de salubritate până la finele anului  de la foarte mulți cetățeni care doresc să și-o plătească, ori instanța de judecată a spus că valabilitatea contractului se încheie la 1 mai 2023. Mă întreb ce se va întâmpla cu banii cetățenilor care și-au plătit taxa de salubrizare până la finele anului, în condițiile în care Supercom nu mai operează?

Trebuie să luăm decizii apropo de această situație în care se găsesc unitățile administrative teritoriale cu o incertitudine privind modul de colectare a deșeurilor”, a concluzionat  deputatul Partidului Național Liberal Hunedoara, Vetuța Stănescu.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Forțe noi pentru pompierii militari hunedoreni: 44 de subofițeri și 9 tineri soldați au depus  jurământul

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara 44 de subofițeri și 9 tineri soldați gradați profesioniști au depus  jurământul de credință față de țară. „Jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara, chiar cu prețul vieții. Jur să respect constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” La acest eveniment au luat parte prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, precum […]

todayianuarie 16, 2023 29

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%