Actualitate

Deputatul Vetuța Stănescu: „Mergem înainte, cu fruntea sus, dreptatea e de partea noastră”

todaydecembrie 8, 2022 47

Background
share close

România nu intră în Schengen de la 1 Ianuarie. Răspunsul Comisiei JAI de azi a fost un „Nu” contestat de întreaga Europă și susținut doar de Austria. Reuniți la Bruxelles, miniștrii de interne și de justiție ai Uniunii Europene au încercat să-l convingă până la ultima pe oficialul austriac  către România și Bulgaria merită să intre în spațiul de liberă circulație din 2023.

Oficialitățile române au făcut front comun și pe rând fiecare și-au manifestat dezamăgirea unui nou răspuns negativ.

Printre acestea se numără și liderul Partidului Național Liberal Hunedoara , Vetuța Stănescu consideră că răspunsul de astăzi este o nedreptate făcută României  și într-o postare pe pagina de Facebook susține că :

Votul dat astăzi de către Austria nu exprimă realitatea, toți partenerii noștri europeni recunosc vădit că țara noastră merită statutul de membru Schengen, deoarece am îndeplinit toate condițiile impuse in acordurile internaționale. Nu vom pleca genunchiul in fața nimănui și ne vom lupta pentru dreptul nostru.

Austria nu e Europa, Romania nu este anexa nimănui, românii au dreptul sa fie mândri de evoluția remarcabilă a țării noastre.

Comunitatea Europeană trebuie să sancționeze astfel de derapaje și să stabilească sancțiuni pentru cei care pun lupta electorală mai presus decât interesul comun al statelor membre.

Mergem înainte, cu fruntea sus, dreptatea e de partea noastră!

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atenție! Termenul limită de depunere a cererilor pentru taxa de gunoi se apropie de final

Cererile de impunere pentru taxa pe deșeuri încă se pot depune la sediul Primăriei municipiului Orăștie. Termenul limită a fost stabilit pentru 23 decembrie. Ele pot fi descărcate de pe site-ul primăriei și pot fi trimise și online, către adresa de email a primăriei municipiului Orăștie. După depunerea cererii de impunere, se poate efectua plata gunoiului , iar pentru aceasta, primăria municipiului Orăștie pune la dispoziția contribuabilului două posibilități de […]

todaydecembrie 8, 2022 714

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%