Actualitate

Deputatul Vetuța Stănescu: ”Reducerea cu 50% a facturilor pentru Țara Moților, blocată la furnizorul de energie electrică. ANRE poate controla furnizorul!”

todayseptembrie 26, 2022 695 1

Background
share close

Localnicii din Țara Moților nu pot să beneficieze de reducerea cu 50% a facturilor la energia electrică, deși există o lege în acest sens, iar documentele necesare au fost deja completate și trimise. Problema a fost semnalată în spațiul public, iar deputatul PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu a lămurit care este problema și unde anume s-au blocat cu adevărat lucrurile.

Într-o emisiune la Antena 3 Deva, parlamentarul hunedorean a explicat că, Guvernul condus de Nicolae Ciucă încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru cetățeni, funcție de consum, de venitul pe care îl are fiecare, astfel încât să poată să parcurgă ușor această iarnă.

Cât privește problema locuitorilor din Țara Moților, deputatul PNL Vetuța Stănescu a precizat că: ”Și președintele Consiliului Județean Hunedoara, și Prefectul Județului au făcut informări referitoare despre ceea ce înseamnă reducerea de care beneficiază locuitorii din Țara Moților, de 50%, la factura de energie electrică. Se pare că nu este practicată această reducere, dar Prefectura Hunedoara a verificat aceste lucruri instituțional și a constatat că, deși primăriile au transmis cererile de reducere cu 50% a facturii, ele au rămas la furnizorul de energie electrică. Furnizorul trebuia să le trimită Ministerul Muncii, respectiv la ANPIS, pentru a obțin această reducere. Mecanismul este blocat undeva la furnizorul de energie electrică. Pe furnizorul de energie electrică poate să îl controleze astăzi o singură autoritate, care se numește ANRE. Această Autoritate a și fost sesizată, de altfel, de către Instituția Prefectului, astfel încât să se aplice această reducere de 50% și furnizorul să trimită solicitarea la Ministerul Muncii pentru a fi finanțată din bani guvernamentali. Noi, politicienii, Prefectura, oamenii acre au putere de decizie, trebuie să găsim soluții și nu doar să comunicăm la nivel epistolar sau la nivel de scrisori. Și iată că încercăm să facem acest lucru, pentru că oamenii din Țara Moților beneficiază de o reducere a facturilor cu 50%”, a spus Vetuța Stănescu, deputat PNL, la Antena 3 Deva.

Parlamentarul hunedorean este de părere că trebuie identificăm problemele, acestea să fie comunicate mai departe și, astfel, să se găsească cele mai bune soluții

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Best dating sites for over 50

Many local newspapers had online personals in the mid 1990s but were bought out by these big dating sites. From some of the comments it really shows how desperate dating sites are for money that they even advertise in comment sections. You have a much better chance going to local events and you will probably spend less than what you would spend on an online dating site. Other apps have indicated that they might actually move closer to Facebook. For […]

todayseptembrie 26, 2022 17

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%