Actualitate

Descinderi ca în filme ieri la Geoagiu (VIDEO)

todayfebruarie 16, 2022 1557 5

Background
share close

Două furturi, aceiaşi autori

Poliţia a intrat, în căutare de probe, în casele a trei suspecţi de furt. Descinderea a fost una cât se poate de spectaculoasă, cu toate că vorbim despre un furt de… porumb şi mălai.

Aproximativ 300  kg de porumb și  200 kg de mălai au fost furate dintr-o încăpere situată în incinta unui saivan de pe raza oraşului Geoagiu. Păgubiţii au făcut plângere la poliţie pe data de 05 februarie 2022.

Cu mai bine de o săptămâna inainte, în 28 ianuarie ac, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în 27 ianuarie, persoane necunoscute au intrat în locuința unui cioban, situată în incinta unui saivan amplasat în zona Folorât-Geoagiu, de unde au sustras 300 de lei.

Doi bărbaţi au fost arestaţi

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul   săvârșirii   infracțiunii de furt   calificat,   iar   în   urma   investigaţiilor  au   identificat patru persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor sesizate.

Ieri,  poliţiştii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe probe.

Doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea furturilor, în vârstă de 21 şi de 36 de ani, ambii din Geoagiu,  au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea dispunerii măsurilor legale. A declarat pentru ştirile Radio Color, Bogdan Niţu – purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

  • cover play_arrow

    Descinderi ca în filme ieri la Geoagiu (VIDEO) radio color

Video cu intervenţia poliţiştilor

 

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ce n-a oprit pandemia în zona Orăştiei. Câte cupluri şi-au jurat iubire anul trecut

Pandemia n-a oprit iubirea Cu toate că situaţia pandemică nu este una favorabilă apropierii sociale, dragostea are putere şi se ştie că de cele mai multe ori învinge şi în situaţii vitrege. La o scurtă interogare a departamentelor de Stare Civilă a primăriilor din Orăştie şi zona limitrofă, am efectuat o statistică referitoare la numărul căsătoriilor ce au avut loc în anul precedent. Foto: Călin Jorza Până când moartea ne […]

todayfebruarie 14, 2022 513

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%