Actualitate

Destin frânt la 31 de ani. Trupul tânărului medic, Alin Popescu a fost găsit

todayiulie 27, 2023 1798 1

Background
share close

Destin frânt la 31 de ani. Tânărul medic, Alin Popescu a căzut victimă apelor reci ale lacului Gozna. Era în zona Munților Semenic, alături de niște prieteni care în momentul tragediei au încercat să-l salveze și să sune la 112. După cinci zile de eforturi conjugate între diferite instituții, astăzi, trupul neînsuflețit a fost scos la suprafață.

Salvamontiștii din Gorj au fost chemați să intervină în ajutor cu un echipament de ultimă generație.

O echipă de salvatori din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj a participat, începând de ieri, la căutările persoanei înecate în lacul Gozna de lângă Văliug. Salvamontiștii au folosit un echipament de detecție foarte performant, unic la noi în țară, bazat pe inteligența artificială, reușind să localizeze trupul victimei. În primele două zile victima a fost căutată cu scafandri , dar datorita suprafeței foarte mari a lacului și vizibilității reduse la zero, căutările au rămas fără rezultat. De ieri, după amiază au intrat în dispozitivul de căutare organizat de către ISU Caraș, și cei doi salvamontiști care au reușit să detecteze locația în care se afla victima. Astăzi au fost reluate scufundările și trupul neînsuflețit fost recuperat”, a publicat pe pagina Facebook, Salvamont România.

Am solicitat un punct de vedere către IPJ Caraș-Severin, purtătorul de cuvânt al instituției, Alina Boeru a confirmat găsirea trupului medicului de 31 de ani și ne-a explicat demersurile care au fost și vor fi efectuate în acest caz.

Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin
  • cover play_arrow

    Destin frânt la 31 de ani. Trupul tânărului medic, Alin Popescu a fost găsit radiocolor

 

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Sancțiuni și confiscări de material lemnos la o societate din Lupeni

Timp de o săptămână au fost efectuate controale pe raza municipiului Lupeni, la un operator economic ce are ca domeniu de activitate comercializarea materialului lemnos. Au fost confiscate lemne în valoare de 140.510 lei și au fost aplicate sancțiuni contravenționale de 63.000 de lei. Controalele au fost efectuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere […]

todayiulie 25, 2023 59 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%