Actualitate

Deva: 300 kg de articole pirotehnice deținute ilegal de un bărbat

todaynoiembrie 8, 2023 47

Background
share close

Articole pirotehnice deținute fără drept, în vederea comercializării, ridicate de polițiști de la locuința unui bărbat din Deva. Ieri, polițiștii Serviciului de Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Hunedoara pe numele unui bărbat din municipiul Deva.

La locuința bărbatului, polițiștii au găsit, ca fiind deținute fără drept într-un spațiu neautorizat, aproximativ 300 kg de articole pirotehnice ce urmau a fi comercializate publicului larg. In această situație bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice identificată a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

 

În data de 07 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Hunedoara pe numele unui bărbat din municipiul Deva.

La locuința bărbatului, polițiștii au identificat, ca fiind deținute fără drept într-un spațiu neautorizat, aproximativ 300 kg. de articole pirotehnice constând în artificii și emițătoare de sunet din categoriile F2 și F3, precum și diverse etichete autoadezive pentru articole pirotehnice din categoria F1, destinate a fi comercializate publicului larg, ce erau pregătite a fi aplicate/lipite pe articolele pirotehnice din categoriile superioare, în vederea comercializării acestora, fără drept, către publicul larg.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni (fapte prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive), iar întreaga cantitate de articole pirotehnice identificată a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Bibi concertează la Deva pe 25 noiembrie! Sunteți pregătiți?

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 25 noiembrie 2023, de la ora 20:00, la un concert extraordinar alături de binecunoscuta interpretă BIBI. Bibi vine cu noi surprize pentru toți fanii ei, mari și mici, alături de MusicLover. Ea este una dintre cele mai iubite artiste din generația tânără. Vedeta și-a făcut un obicei din a scoate piesă după piesă, așa că are […]

todaynoiembrie 8, 2023 35 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%