Actualitate

DEVA: O tablă căzută de la etajul 5 a lovit în cap, o fată de 13 ani

todayfebruarie 21, 2023 1649 2

Background
share close

Astăzi,  pe bulevardul Decebal, din Deva,  o fata de 13 ani din Simeria a fost lovită violent de o bucată de tablă care s-ar fi desprins de pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 5 etaje. În cădere, tabla a lovit în zona capului fata care în acel moment se deplasa pe trotuar, în zona blocului respectiv.

Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii veniți la fața locului, au întocmit, în cauză, un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ancheta va stabili circumstanțele în care s-a produs fapta.

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Infrastructura rutieră hunedoreană dezbătută azi, la cererea Prefecturii

Infrastructura rutieră pe masa prefectului a fost vizată azi, la întâlnirea convocată de acesta. Reuniunea a pus la masa dezbaterii directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri – Timișoara, Nicoleta Pordea, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea, administratorul public al municipiului Deva, Traian Berbeceanu, primarul comunei Vețel, Ioan Hențiu și șeful Secției Drumuri Naționale Deva, Dorel Neamț. Discuțiile s-au concentrat pe mai multe teme […]

todayfebruarie 21, 2023 38 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%