Timp liber

Deva: ,,Robotica la Poalele Cetății” a ajuns la ediția a cincea

todayiulie 20, 2023 18

Background
share close
Sâmbătă, 22 iulie 2023, în Parcul ,,Cetate” Deva va avea loc evenimentul ,,Robotica la Poalele Cetății”, aflat la a cincea ediție.
Evenimentul se va desfășura între orele 10:00-12:00.
Echipele participante la eveniment sunt: Decebal Tech Deva și Dark Energy (de la Colegiul Național ,,Decebal” Deva), RobotX și Raven Tech (de la Liceul ,,Traian Lalescu” Hunedoara), Wafy (de la Colegiul Tehnic ,,Constantin Brâncuși” Petrila) și Tea Borgs (de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu).
Veți putea asista la demonstrații cu roboți ale echipelor participante la competiții naționale și internaționale și veți avea ocazia să aflați mai multe informații despre robotică de la elevii și profesorii care au creat acești roboți ai viitorului.
Intrarea la eveniment este liberă!
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, Colegiul Național ,,Decebal” Deva în parteneriat cu Liceul ,,Traian Lalescu” Hunedoara.
Toți cei pasionați de tehnologia viitorului, indiferent de vârstă, sunt invitați la eveniment!
Sursa: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Grav accident produs aseară între Rapolt și Simeria

Grav accident de circulație soldat aseară pe DJ 107A, la ieșirea din localitatea Rapoltu Mare, unde o ciută a sărit de pe terenul agricol lovind un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani. În momentul impactului, ciuta a  intrat și într-o bicicletă condusă de o femeie de 39 de ani, din comuna Rapoltu- Mare, conform informațiilor oferite de IPJ Hunedoara. Femeia a fost preluată și transportată la […]

todayiulie 19, 2023 3863 5 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%