Diverse

Deva- „Stelele Cetății” a ajuns la ediția 40. În recital, invitat special e Emilian

todayoctombrie 26, 2023 27

Background
share close

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” organizează în perioada 3-5 noiembrie , în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, cea de-a 40-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății”.
Din cei 38 de concurenți, au fost admiși în etapa finală 16, din 12 județe ale țării. Etapa finală va avea loc în zilele de 4 și 5 noiembrie . Tinerii soliști beneficiază de acompaniamentul live al uneia dintre cele mai bune formații din România, cu instrumentiști profesioniști, talentați și experimentați, dirijată de compozitorul și pianistul Viorel Gavrilă.
În cadrul evenimentului va concerta Eduard Anghelescu, câștigătorul trofeului „Stelele Cetății 2022”, iar în cadrul Galei Laureaților va avea loc un recital extraordinar susținut de invitatul special, Emilian.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Filmele de la Astra Film Festival pot fi văzute online până în 30 octombrie

Pasionații de cinema documentar din România au ocazia să vadă online o selecție de 43 de filme care au fost prezentate în cadrul ediției aniversare 30 de ani de Astra Film Festival, printre care șapte filme premiate, inclusiv marele premiu al Competiției Voci Emergente ale Documentarului. AFF Online este disponibil până în data de 30 octombrie 2023, ora 23:59. Prețul biletului pentru un film: 20 de lei. Prețul unui abonament […]

todayoctombrie 26, 2023 15

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%