Actualitate

Digitalizarea IMM-urilor la un pas distanță: finanțări la orizont

todaydecembrie 20, 2022 19 1

Background
share close

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „A fost lansat Ghidul Solicitantului pentru apelul ce vizează digitalizarea IMM-urilor, finanÈat prin PNRR Buget: 350 milioane euro Depunere proiecte: februarie 2023 30 martie 2023 Valoare ajutor de minimis: între 20.000 euroși 100.000 euro Număr potențiali beneficiari: 5.200 firme GUVERNUE ROMA MINISTERUL INVESTIȚIILOR PROIECTELOREUROPENE PROIECTELOR”

 

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator de reforme și investiții anunță publicarea „Ghidului specific- condiții de accesare a fondurilor europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care  să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.”

Astfel se vine în sprijinul IMM-urilor care vor avea posibilitatea de a adopta tehnologiile digitale.

Beneficiari eligibili sunt aproximativ 5200 de firme și anume IMM-uri înființate în baza Legii nr. 31/1990 cu toate modificările ulterioare, care au sediul social în România.

Bugetul total pentru această operațiune este de 347, 5 milioane de euro, iar data de începere de depunere de proiecte este de 1 februarie 2023.

Solicitările de finanțare vor fi transparente și publice, transmise on-line pe site-ul Planului Național de Redresare și Rezilență.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu în Deva! Locatari evacuati de pompieri

Ieri, un incendiu a avut loc la un tablou electric aflat pe casa scării dintr-un bloc situat în municipiul Deva. La sosirea echipajelor de pompieri ai Detașamentului Deva,casa scării era inundată cu fum. Conform comunicatului emis de ISU au fost evacuate 6 persoane din 6 apartamente, restul locatarilor autoevacuându-se. "În urma evenimentului două persoane intoxicate cu fum au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportate la UPU Deva." […]

todaydecembrie 19, 2022 48

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%