Actualitate

Din neatenție, un șofer a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

todayaugust 1, 2023 688 1

Background
share close

În această dimineață, un accident a avut loc în municipiul Hunedoara. Un bărbat de 37 de   ani a lovit pe trecerea de pietoni o femeie de 65 de ani. Șoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere femeii angajată în  traversarea străzii  regulamentar pe trecerea de pietoni înspre o societate comercială.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii care a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Creșa de pe strada Luminii din Orăștie a fost finalizată

Astăzi, primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Bălan a participat la recepția creșei de pe strada Luminii. Creșa Nouă este unul dintre proiectele primăriei, investiția în educație pentru edilii orăștieni însemnând o garanție că se urmăresc lucrurile benefice comunității. Prezent la recepția noii locații, Ovidiu Bălan a punctat mai apoi pe pagina de socializare a instituției pe care o reprezintă, următoarele: „Astăzi, 31.07.2023, am participat la recepția unui obiectiv important pentru municipiul […]

todayiulie 31, 2023 30 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%