Actualitate

„Director la VLAICU pentru o zi”- noul proiect al liceului orăștian

todaymartie 7, 2023 203

Background
share close

Pentru o zi, elevii liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie vor trebui să aleagă un director. Este o inițiativă a conducerii liceului care dorește astfel să trezească în rândul elevilor conștiința în a participa activ la deciziile comunității școlare. Astfel a fost lansat proiectul sub formă de concurs, prin care vor fi alese cele mai bune 10 propuneri de management sau schimbare. Câștigătorul va avea ocazia de petrece o zi în biroul directorului Liceului Teoretic. O inițiativă inedită ce va pune cu siguranță elevii în postura de a înțelege ceea ce presupune actul de a conduce efectiv o școală.

 „Am inițiat acest concurs pentru a da elevilor șansa de a se exprima, de a veni cu idei proaspete și de a prezenta dorințele pe care le au. Concursul va fi deschis tuturor elevilor școlii și câștigătorul va participa la întâlnirile de pe agenda de lucru a directorului. Cele 10 propuneri de îmbunătățire trebuie să respecte regulamentele școlii,” menționează directoarea instituției de învățământ, Adriana Chira.

 

Participanți trimit ideile electronic, sub formă de poză/document Word/fișier PowerPoint, la email: [email protected], cu numele si prenumele concurentului.
Termenul limită a concursului este data de 20 martie, iar juriul care va stabili câștigătorul este format din șefii claselor din liceu.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un gater a luat foc la Uricani în această seară

Anexa unui gater a luat foc în această seară la Uricani. Pompierii din Lupeni au fost cei care s-au mobilizat pentru stingerea incendiului. Urmează a fi stabilită cauza incendiului.   „În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit la anexa unui gater din localitatea Uricani. De urgență, la locul solicitării s-au mobilizat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială de […]

todaymartie 6, 2023 105

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%