Actualitate

Directorul General al UMO, Ovidiu Vlad prezent la conferința româno-coreeană de la București

todayiulie 6, 2023 70

Background
share close

Uzina Mecanică Orăștie, reprezentată  de Directorul General, Ovidiu Vlad ia parte, astăzi, la reuniunea de prezentare a celor mai grei jucători din industria de apărare din Coreea de Sud care au venit la București .

Azi se desfășoară „Conferința privind cooperarea în industria de apărare Republica Coreea – România 2023”, unde coreenii își prezintă cele mai performante sisteme de armament pe care le produc.

Conferința vine la numai câteva luni de la semnarea a două memorandumuri de înţelegere pentru cooperare industrială dintre Romarm şi Hanhwa Aerospace, respectiv Romarm și compania de apărare LIG Nex1. Relațiile dintre cele două țări în acest domeniu al apărării sărbătoresc anul acesta 15 ani de la stabilirea Parteneriatului Strategic dintre Republica Coreea şi România. La conferința de astăzi au luat parte factori de decizie din Coreea şi România, în domeniul apărării.

Reuniunea de lucru de astăzi s-a desfășurat în prezența Ambasadorului Republicii Coreea în România – Excelența Sa domnul Rim Kap-soo, precum și a Danielei Nicolescu – secretar de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Echipa ISU Hunedoara pe locul III în topul celor mai puternici pompieri

Peste 100 de pompieri din 25 de județe s-au întrecut anul acesta în cadrul concursului național „Cel mai puternic pompier”, desfășurat la Brașov.  Concursul este o tradiție care scoate în evidență abilitățile celor mai buni competitori din rândurile „soldaților păcii”. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a fost reprezentat la Brașov si de cei mai buni dintre cei buni ai județului Hunedoara. Anul acesta, la nivel județean a contat […]

todayiulie 6, 2023 118

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%