Actualitate

DN 66A: drum blocat! Mai mulți copaci au căzut pe carosabil

todayianuarie 5, 2023 22

Background
share close

În această seară echipajele operative din cadrul Detașamentului Petroșani și Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit pe raza localităților Vulcan și Câmpul lui Neag DN 66A, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil, din cauza vântului puternic.

Pompierii au acționat pentru segmentarea copacilor și degajarea materialului lemnos de pe carosabil, circulația fiind reluată în condiții normale.

RECOMANDĂRI:

❗Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

❗Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

❗Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

❗Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

 

Sursă: Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU. Servicii GRATUITE pentru vârstnicii cu venituri de până la 1.125 de lei

ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU. Servicii GRATUITE pentru vârstnicii cu venituri de până la 1.125 de lei! Direcția de Asistență Socială Deva a majorat de la 1.000 de lei la 1.125 de lei nivelul de venituri până la care persoanele vârstnice din municipiul Deva pot beneficia, gratuit, de servicii de îngrijire la domiciliu. Majorarea a fost aprobată de Consiliul Local Deva, în ședința ordinară din luna decembrie 2022, prin Hotărârea nr. 537/2022. […]

todayianuarie 5, 2023 17

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%