Actualitate

Doi bărbați din Pakistan depisați fără drept de ședere pe teritoriul României

todaydecembrie 8, 2022 32

Background
share close

Doi bărbați din Pakistan au fost depistați în situații ilegale de polițiștii de la imigrări din Hunedoara. Pe 5 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Hunedoara au desfășurat o acțiune de control cu scopul combaterii șederii ilegale a străinilor pe teritoriul țării noastre.

 

În urma activităților întreprinse, polițiștii au depistat cu ședere ilegală doi bărbați de 23, respectiv 37 de ani, ambii din Pakistan. Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de muncă, iar la expirarea perioadei de ședere nu au părăsit țara noastră.

Pe numele bărbatului de 23 de ani, polițiștii de imigrări din Vâlcea au emis decizie de returnare, pentru 15 zile, care nu a fost respectat. Depistat la începutul acestei săptămâni, în municipiul Petroșani, de polițiștii de imigrări din Hunedoara, bărbatul a fost transferat la Centrul de Luare în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea sub escortă.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

 În cazul bărbatului de 37 de ani a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Transport ecologic prin PNRR pentru Deva, Petroșani și Hunedoara

Municipiile Deva, Petroșani și Hunedoara vor beneficia de transport modern, ecologic, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 62 de noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din PNRR. Între cele 62 de noi contracte se regăsesc și obiectivele investiționale din Deva și Hunedoara. Astfel, municipiul Deva primește 17.598.652,50 lei pentru implementarea proiectului “Achiziționarea […]

todaydecembrie 8, 2022 25

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%