Actualitate

Doi polițiști au restituit o mică avere unui pensionar

todayoctombrie 23, 2022 128

Background
share close
Un pensionar de 81 de ani, din municipiul Brad, și-a pierdut borseta care conținea o sumă mare de bani. Din fericire, doi polițiști au găsit obiectul pierdut și i-au restituit bărbatului mica avere rătăcită.
Doi polițiști din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu au găsit o borsetă abandonată în incinta instituției. Borseta conținea suma de 4700 lei și 420 euro.
În scurt timp, ofițerii din cadrul serviciului public hunedorean au reușit identificarea persoanei în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 ani, din municipiul Brad.
În cele din urmă, bărbatul a intrat în posesia bunurilor pierdute.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Operator nou și tarife modificate la gunoi!

De luni avem un nou operator de deșeuri, dar și tarife modificate la colectarea gunoaielor. Primarii sunt nemulțumiți și spun că se transformă într-un fel de "taxatori" ai operatorului, însă decizia nu le aparține. Din 24 octombrie, Zona 3 Centru a județului Hunedoara va avea o nouă firmă de salubritate care va înlocui serviciile asigurate Brai Cătă. Este vorba de Supercom și arealul de pe care va colecta gunoiul este […]

todayoctombrie 23, 2022 3038 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%