Actualitate

Doljean dat în urmărire prins „fluierând” pe drum ca în biserică

todaymartie 26, 2023 89

Background
share close

Bărbat din Dolj care se sustrăgea măsurii arestării preventive, a fost depistat de jandarmi în municipiul Hunedoara.

Vineri, un bărbat de 40 de ani pe al cărui nume era emis un mandat de arestare pentru furt calificat a fost surprins de către o echipă de jandarmi, încălcând ordinea și liniștea publică. La vederea jandarmilor a încercat să fugă, atât el, cât și femeia de 20 de ani din Brașov care îl însoțea, ignorând somațiile jandarmilor.

Bărbat care se sustrăgea măsurii arestării preventive, depistat de jandarmi în municipiul Hunedoara

„Persoana a fost depistată pe bulevardul Dacia în timp ce încălca prevederile Legii nr. 61 din 1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, actualizată, (săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene), iar la vederea jandarmilor a ignorat somațiile forțelor de ordine și a încercat să fugă,” se arată în comunicatul emis de Instituția Jandarmeriei

„Bărbatul era însoțit de o femeie în vârstă de 20 de ani, din județul Brașov, ambii fiind opriți de patrula de jandarmi, după o scurtă urmărire. După ce li s-a solicitat să furnizeze informații în vederea stabilirii identității, aceștia au încercat să inducă în eroare forțele de ordine prin prezentarea de date eronate, ridicând suspiciunea existenței unor mențiuni operative.”

Ajunse la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, cele două persoane au fost supuse unor verificări mai amănunțite cu privire la datele de identitate. Astfel a reieșit faptul că pe numele bărbatului în vârstă de 40 de ani era emis un mandat de arestare preventivă.

Persoana a fost predată lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, în vederea luării măsurilor corespunzătoare.

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Marșul PRO-VIAȚĂ organizat și la Orăștie

Biserica cu Hramul „Adormirea Maicii Domnului” din Orăștie a fost gazda  marșului PRO-VIAȚĂ. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Nestor, Episcopul Devei şi Hunedoarei, a avut loc azi, la praznicul Bunei Vestiri,  Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viaţă”. Această acțiune face parte din activitățile ce se doresc o voce în folosul vieții și vine ca o alternativă de combatere a unui fenomen îngrijorător și anume avortul. „Dacă deschidem cărțile de istorie, […]

todaymartie 25, 2023 89 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%