Actualitate

Dosar penal pentru că și-a lovit mama  și băiatul pentru un bărbat din Călan

todayiunie 21, 2023 965

Background
share close

Dosar penal pentru că și-a lovit mama  și băiatul întocmit pentru un bărbat din Călan de 45 de ani. Aseară gestul său a fost denunțat de către victimă, o femeie de 67 de ani.  În fața polițiștilor, agresorul  nu a ezitat să își recunoască fapta, pentru care s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu.

La data de 20 iunie 2023, în jurul orei 20:30, poliţiştii au fost sesizați de o femeie de 67 de ani, din Călan, cu privire la producerea unei agresiuni, în mediul familial.  Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului, pe raza oraşului Călan, au identificat apelanta, care a relatat verbal că, fiul său a lovit-o atât pe ea cât și pe nepotul său. La scurt timp, la fața locului s-a prezentat și fiul apelantei, un bărbat de 45 de ani, din Călan, care a recunoscut că a lovit-o atât pe mama sa, cât şi „pe fiul său, în vârstă de 13 ani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violență în familie şi au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat,”- se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Amenzi usturătoare pentru munca la negru: 120.000 de lei suma aplicată săptămâna trecută

Amenzi de 120.000 de lei  aplicate în doar o săptămână de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara. 27 de controale au scos la iveală munca la negru în domeniul construcțiilor, a 6 persoane care  prestau muncă nedeclarată. Pe lângă sancțiuni, angajatorii au fost obligați să intre în legalitate. Astfel de acțiuni au scopul de  de a identifica și a combate munca nedeclarată, de a identifica angajatorii care utilizează nelegal munca […]

todayiunie 20, 2023 33

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%