Actualitate

Dosar penal pentru un medic veterinar hunedorean- a falsificat acte pentru 25 de câini dintr-un centru de colectare

todayfebruarie 22, 2023 632

Background
share close

Dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată pentru un medic veterinar hunedorean. Toate acestea se întâmplă după ce polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au descoperit nereguli privind exportul a 25 de câini la un centru de colectare din Hunedoara.

Un medic veterinar hunedorean a consemnat în fals în registrul de evidență al centrului faptul că în octombrie 2022, ar fi fost exportate prin centrul respectiv  25 de câini care proveneau dintr-un adăpost de câini aparținând unei asociații cu sediul în Călărași cu punct de lucru în Curtea de Argeș, pentru ca animalele să poată fi, astfel, exportate.

Polițiștii au descoperit că în realitate cei 25 de câini nu au fost cazați  în adăpostul aparținând asociației cu sediul în Călărași și nu se regăsesc în evidențele respectivei unități.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

DEVA: O tablă căzută de la etajul 5 a lovit în cap, o fată de 13 ani

Astăzi,  pe bulevardul Decebal, din Deva,  o fata de 13 ani din Simeria a fost lovită violent de o bucată de tablă care s-ar fi desprins de pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 5 etaje. În cădere, tabla a lovit în zona capului fata care în acel moment se deplasa pe trotuar, în zona blocului respectiv. Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. […]

todayfebruarie 21, 2023 1642 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%