Social

Dosar penal și ordin de protecție pentru un tânăr pentru că și-a lovit mama

todayiulie 11, 2023 175

Background
share close

Ordin de protecție față de un tânăr de 23 de ani din Deva a fost emis astăzi, în cazul unui dosar penal deschis pentru lovirea propriei mame. O femeie de 49 de ani a denunțat aseară pe propriul fiu după ce acesta a agresat-o fizic. Polițiștii Municipiului Deva au început cercetările în acest caz, și au emis ordin de protecție.

La data de 10 iulie 2023, în jurul orei 22:45, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, fost agresată fizic de către fiul său, în vârstă de 23 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu față de tânăr”- informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Vitezoman de 35 de ani prins conducând sub influența drogurilor

Un tânăr de 35 de ani a fost prins conducând sub influența drogurilor pe străzile din Orăștie cu 104 km/h. A fost testat cu aparatul drugtest fapt care a confirmat consumul de substanțe ilicite.  „În data de 07 iulie 2023, în jurul orei 07:55, polițiștii au oprit în trafic, pe DN7, în localitatea Spini, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Orăștie, care rula cu […]

todayiulie 10, 2023 276

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%