Actualitate

Două hunedorence au fost alese în Biroul Politic Național al femeilor liberale

todayaprilie 1, 2023 541 1 5

Background
share close
În  31 martie 2023 s-a desfășurat, la Palatul Parlamentului, Congresul Organizației Femeilor Liberale.
Delegația hunedoreană la Congres a susținut candidatura senatoarei Nicoleta Pauliuc pentru funcția de Președinte OFL. După vot, două hunedorence sunt membre în Biroul Politic Național al OFL.
Președintele PNL filiala Hunedoara ne-a declarat:
„Dr. Andreea Petcu, reprezentanta Organizației Femeilor Liberale Hunedoara, este, începând de astăzi, membră a Biroului Executiv Național al OFL cu rang de vicepreședinte, fiind aleasă în această funcție în cadrul Congresului Extraordinar al Organizației Femeilor Liberale.
Maria Czane, președinte OFL Hunedoara, este, de asemenea, membru în Biroul Politic Național al OFL.
Cele două poziții la vârful organizației femeilor liberale ne onorează și, în același timp, ne obligă, dar știm că împreună cu noua Președintă a OFL, dna. senator Nicoleta Pauliuc, căreia i-am acordat votul nostru, vom reuși să construim o organizație puternică bazată pe profesionalism, competență, onestitate și responsabilitate.
Am demonstrat, prin activitatea noastră susținută, că suntem motorul Partidului Național Liberal inclusiv în campaniile electorale și știm că, împreună, putem să fim o forță care să contribuie activ la schimbările pe care ni le dorim cu toții, să promovăm proiecte care vin în sprijinul femeilor, a familiilor, a copiilor, a societății în ansamblul ei.
Felicitări  noii echipe de conducere a OFL! Avem încredere în colegele noastre și știm că ne vor reprezenta la cel mai înalt nivel!”
Deputat Vetuța Stănescu, președinte filială Hunedoara
Mesajul transmis de  Președintele OFL, înainte de congres:
Ziua cea mare – Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL). În ultima lună, mi-am dedicat mare parte din energia şi timpul din afara activităţii parlamentare pentru a merge prin ţară în dorinţa de a le convinge pe colegele mele din Partidul Naţional Liberal să susţină moţiunea cu care candidez pentru funcţia de preşedinte al OFL: „Pentru România, cu suflet”. În toată această perioadă, am parcurs câteva mii de kilometri şi am cunoscut câteva mii de femei extraordinare: competente, deştepte, frumoase, curajoase şi care îşi doresc din suflet să facă politică pentru a schimba România în bine”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicoleta Pauliuc.
Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

UMO a avut dreptate și câștigă procesul

 Nena Com a demarat un proces, în incercarea de a reclama întreruperea curentului de către UMO, firma având o hală pe platforma uzinei.  Nena Com a refuzat să mai plătească o sumă suplimentară  pentru întreținerea rețelelor și a stației TRAFO, proprietate a Uzinei Mecanice Orăștie. În 30 martie, Judecătoria Orăștie a dat dreptate UMO și  respins acțiunea formulată de reprezentanții firmei Nena Com, ca fiind neîntemeiată.   Directoul UMO, Ovidiu […]

todayaprilie 1, 2023 685 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%