Actualitate

Două noi autospeciale de intervenție completează flota de mașini ale ISU Hunedoara

todayaprilie 19, 2023 286

Background
share close

În dotarea I.S.U Hunedoara au intrat două noi autospeciale de intervenție care completează parcul auto al pompierilor militari hunedoreni și sunt destinate misiunilor complexe de salvare în mediul urban și rural.

Pompierii Detașamentului Hunedoara vor folosi la intervenții, începând de astăzi, o autospecială de tip „AT 4003”pregătită pentru stingerea incendiilor dar și pentru descarcerare și acordarea primului ajutor, fiind dotată cu multiple echipamente speciale, inclusive cameră cu termoviziune.

De asemenea, pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni vor putea executa misiuni de stingere a incendiilor având de-acum la dispoziție o autospecială de stingere cu apă și spumă, de capacitate mare (10.000 litri).

Achiziționarea noii tehnici de intervenție este parte componentă a Proiectului Operațional Infrastructură Mare (P.O.I.M) denumit „Viziune 2020” și implementat de Inspectoratul General  pentru Situații de Urgență.

 

 

 

Sursă: Comunicat ISU Hunedoara

 

 

Cosmna Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Festivalul Concurs „Drăgan Muntean” a X-a ediție a început

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare Vocală a Cântecului Popular Românesc „Drăgan Muntean” a ajuns la Ediția a X – a. Preselecţia se desfăşoară azi,  în sala Teatrului de Artă din Deva. Concursul propriu-zis va avea loc joi, iar Gala Laureaţilor va avea loc vineri, începând cu ora 18.00. La concurs pot participa interpreți ai folclorului muzical românesc, din țară sau de peste hotare, având vârsta cuprinsă între 16 – 35 […]

todayaprilie 19, 2023 75

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%