Actualitate

Dreptate pentru proprietarii de terenuri din zonele necolectivizate

todayaprilie 19, 2023 140

Background
share close

Astăzi a trecut de votul Camerei Deputaților, proiectul de lege Pl-x nr. 354/2022 al cărui inițiator a fost deputatul PNL, Vetuța Stănescu împreună cu colegul domniei sale, Florin Roman.

Astfel se permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate, într-o formă gândită pentru cetățeni.

Prin adoptarea acestui proiect de lege, comisiile județene de fond funciar vor putea să aplice în mod unitar legea în ceea ce privește punerea în posesie și acolo unde se poate face dovada faptului că proprietarii terenurilor au plătit impozite pe acele terenuri și nu fac obiectul unor revendicări. 

Inițiativa legislativă a cărui inițiator sunt vine în sprijinul oamenilor, care vor putea astfel să facă dovada legală a proprietății, vor putea accesa fonduri europene și vor putea dezvolta construcții pe terenurile lor, fiind proprietari și în acte,” declară deputatul PNL,  Vetuța Stănescu.

 

 

Cosmina Prața

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Încă un obiectiv realizat al autorităților locale din comuna Șoimuș

Rețeaua de apă în comuna Șoimuș e pregătită pentru a fi predată către ApaProd. Sfintele Sărbători de Paști a fost momentul ales de autoritățile locale pentru a finaliza proiectul în folosul locuitorilor din satele Sulighete, Fornădie și Căinelu de Jos. Primăria și Consiliul Local Șoimuș s-au implicat intens pentru implementarea proiectului care vizează extinderea rețelei de apă potabilă, astfel la patru luni de la predarea lucrărilor la rețeaua de canalizare […]

todayaprilie 19, 2023 88

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%