Actualitate

Drumul nu este coș de gunoi și totuși unii confundă natura cu propria casă

todayaprilie 3, 2023 67

Background
share close

Surpriză neplăcută pentru drumarii care efectuau operațiuni de salubrizare și igienizare pe DN 68A. În timpul zilei de astăzi, între Coșevița și Ohaba, aceștia au descoperit în apropierea carosabilului piei de oaie. DRPD Timișoara informează care sunt amenzile pentru aruncarea deșeurilor pe drumurile publice:

„În zona de siguranță a  drumurilor și podurilor, locuri de parcare, oprire și staționare, este interzisă aruncarea deșeurilor! Conform OG nr 43/1997 și HG nr. 1061/2008, modificate și completate ulterior, se pot aplica amenzi de până la 6000 de lei și se poate dispune confiscarea mijlocului de transport.”

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăștie: Stagiul de formare profesională destinat agenților de poliție nou încadrați

    Un nou program de formare a debutat astăzi în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al Ministerului Afacerilor Interne din Orăștie.  Este vorba despre stagiul de formare ”Aplicarea eficientă a prevederilor legale privind contravenția”. Stagiul de formare ”Aplicarea prevederilor legale privind contravenția” este un program formativ implementat încă din anul 2019 pentru personalul Inspectoratului General al Poliției Române, program la care au participat peste 90 de polițiști. […]

todayaprilie 3, 2023 430

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%