Social

După o urmărire ca în filme, un bărbat a ajuns în arestul poliției

todayaugust 16, 2023 703

Background
share close

După o urmărire ca în filme, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, a fost blocat după 2 km de un echipaj de poliție. Inițial, tânărul șofer nu a oprit la semnalul agenților de poliție.  La urmă misterul fugii de autorități s-a elucidat: bărbatul originar din Baia de Criș, era băut și nu poseda permis de conducere. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore.

IPJ Hunedoara informează:

În data de 15 august 2023, în jurul orei 19:10, polițiștii Formațiunii Rutiere Brad au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care circula pe DN 76, la km 42+100 m. Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost blocat (după circa 2 km.) pe DC 9B, pe raza comunei Baia de Criș.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Baia de Criș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Polițiștii, în urma interogării bazei de date, au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și au luat măsura reținerii bărbatului, pe o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

În zi de praznic, românii de pretutindeni au fost omagiați cu un regal folcloric

Două spectacole organizate ieri și azi au fost motiv de bucurie pentru turiștii și localnicii aflați în Stațiunea Geoagiu-Băi. Muzica a fost limbajul comun prin care cei prezenți au fost omagiați. Ieri, scena a fost incendiară, spectacolul fiind susținut de Mihaela Oprea, Roxana Olșanski, Adnana și Florin Mureșan, sub directa îndrumare și prezentare asigurată de Valentina Mureșan. Cea mai așteptată festivitate a anului este Festivalul de Folclor al Românilor de Pretutindeni, […]

todayaugust 15, 2023 118 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%