Actualitate

E oficial: anul școlar 2023/2024 va aduce două calificări noi pentru Liceul Tehnologic „Nicolaus Olahus” din Orăștie

todayiunie 13, 2023 950

Background
share close

E oficial: anul școlar 2023/2024 va aduce două calificări noi pentru Liceul Tehnologic „Nicolaus Olahus” din Orăștie. Elevii claselor a VIII-a vor avea posibilitatea de a alege pentru noi meserii din programul de pregătire oferit de liceul orăștian, și anume mecanic auto și brutar-patiser-preparator produse făinoase. Conducerea instituției anunță că au fost obținute toate acreditările necesare pentru cele două meserii astfel împrospătând paleta programului educațional.

Două calificări noi au fost cuprinse în oferta educațională din acest an la Liceul Tehnologic Nicolaus Olahus. Mecanic auto și brutar-patiser-preparator produse făinoase sunt cele mai noi opțiuni din cadrul învățământului profesional pentru elevii care au finalizat 8 clase. Pentru că oferta educațională pentru anul școlar 2023/2024 este una generoasă, cu multe calificări pentru învățământul profesional și dual, dar și liceal, absolvenții de gimnaziu și părinții acestora sunt invitați să parcurgă întreaga ofertă redată mai jos.”- anunță Elena Meștereagă, directorul Liceului Tehnologic „Nicolaus Olahus”.

Oferta educațională an școlar 2023/2024

ÎNVĂȚĂMÂNT LICEAL
• PROTECȚIA MEDIULUI- Tehnician ecolog și protecția calității mediului
• MECANICĂ- Tehnician mecatronist

ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL
• MECANICĂ
– Operator la mașini cu comandă numerică
– Mecanic auto
• CHIMIE INDUSTRIALĂ – Operator industria de medicamente și produse cosmetice
• INDUSTRIE ALIMENTARĂ – Brutar – patiser – preparator produse făinoase

ÎNVĂȚĂMÂNT DUAL
• MECANICĂ- Sudor
• ELECTRIC – Electrician exploatare joasă tensiune

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Mai multe beneficii și servicii medicale pentru pacienți- noul contract-cadru începe la 1 iulie

Mai multe beneficii și servicii medicale pentru pacienți Luna iulie vine cu noutăți pentru pacienții hunedoreni. Noul contract-cadru, care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale prevede mai multe servicii acordate pacienților, dar și beneficii pentru medicii de familie. Una dintre cele mai importante măsuri este introducerea, în premieră, a plății în funcţie de performanţă, pentru medicina de familie. Totodată, se urmărește atragerea medicilor de familie în […]

todayiunie 13, 2023 55

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%