Diverse

Echipa ISU Hunedoara pe locul III în topul celor mai puternici pompieri

todayiulie 6, 2023 128

Background
share close
Peste 100 de pompieri din 25 de județe s-au întrecut anul acesta în cadrul concursului național „Cel mai puternic pompier”, desfășurat la Brașov.  Concursul este o tradiție care scoate în evidență abilitățile celor mai buni competitori din rândurile „soldaților păcii”.
Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a fost reprezentat la Brașov si de cei mai buni dintre cei buni ai județului Hunedoara. Anul acesta, la nivel județean a contat în top cu prezența si a doi orăștieni, Bucur Mihai și David Marius, care au ajutat echipa formată împreună cu Albu Marian, să se claseze pe locul III.
Ne mândrim cu colegii noștri care au obținut rezultate remarcabile și au urcat pe podium. La probele pe echipe, ISU Hunedoara s-a clasat pe locul III. Echipa noastră a fost formată din plt. adj. șef Albu Marian, plt. adj. Bucur Mihai și soldat David Marius. De asemenea, la probele individuale, categoria de vârstă 30 -39 ani, plt. adj. șef Albu Marian, a obținut locul III, iar plt. adj. Bucur Mihai – locul IV. Vă felicităm, dragi colegi, pentru că prin munca voastră, prin perseverență și seriozitate aduceți cinste Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara”!” se arată într-un comunicat al instituției.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dosarul cu șină a fost interzis- legea care interzice acest lucru a fost publicată în Monitorul

Dosarul cu șină a fost interzis! Nu este doar un vis, ci o realitate publicată în Monitorul Oficial, pe 4 iulie, prin legea 9/2023, promulgată de președintele României, Klaus Iohannis în 4 ianuarie 2023.  Altfel spus birocrația intră la dietă. Unul din piedicile care pun cele mai mari dificultăți, bine-cunoscutul si mult-blamatul dosar cu șină devine astfel, istorie.   Proiectul de lege a avut ca inițiatori, și doi parlamentari PNL, […]

todayiulie 5, 2023 107

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%