Actualitate

Echipa profesorilor din Orăștie a câștigat locul II la Cupa Educatorul

todayoctombrie 6, 2022 1114 6

Background
share close

Miercuri, 5 octombrie, între orele 10-18, s-a desfășurat Cupa „Educatorul”, organizată de Sindicatul „Spiru Haret” Hunedoara,  la EuroSportCenter Hunedoara. Cu prilejul Zilei Educației, o serie de activități sportive au fost prilejul întâlnirii cadrelor didactice și personalului din școlile hunedorene. Echipele au fost formate cu personal din unitățile din întregul județ. Au avut reprezentanți din orașele: Călan, Hațeg, Orăștie, Lupeni, Hunedoara, Deva, Brad, Vulcan. Toți concurenții au dat dovadă de spirit sportiv, pregătire fizică și fair-play.

Echipa de fotbal din Orăștie a ajuns în finală și a ocupat locul II. Golgheterul competiției a fost un orăștian, Stoica Florin. Echipa a fost formată din Chira Lucian, Morar Dragos, Stoica Florin, Ivan Lucian, Menyhart Erno, Stanca Sergiu,  Biro Istvan, Nuțiu Cosmin, Blos Erwin.

Felicitări echipei orăștiene!

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Premiul Mentor pentru excelență în educație

Zece profesori și antrenori vor primi și în acest an Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se pot depune online până în 31 decembrie 2022 pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor Programul se organizează anual, începând din 2010, din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au […]

todayoctombrie 6, 2022 34 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%