Actualitate

„Echipei Munților Curați”: Jandarmeria ne invită să curățăm împreună munții

todayoctombrie 4, 2023 43

Background
share close

𝐏𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟓 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐉𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐌𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞, 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐮𝐫𝐚̆𝐭̦𝐚̆𝐦 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐦𝐮𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐮𝐧𝐨𝐚𝐢𝐞!

O ocazie specială în care putem face ceva minunat pentru mediul înconjurător și pentru a reda frumusețea munților noștri.

Te poți alătura echipei jandarmilor montani și poți deveni parte a acestei acțiuni voluntare, pentru un mediu mai curat și sănătos.

La nivelul județului nostru, Jandarmeria Hunedoara va organiza o acțiune de ecologizare în munții Retezat, în zona Stâna de Râu, în data de 05 octombrie, începând cu ora 09.00.

Vă așteptăm să vă alăturați „Echipei Munților Curați” în număr cât mai mare, împreună prezervăm frumusețea naturii!

 

 

 

 

Sursă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian: „Campaniile pe care AJOFM le desfășoară sunt foarte importante pentru că hunedorenii care doresc să se angajeze au contact direct cu angajatorii”

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a prezidat astăzi ședința Comisiei de Dialog Social Hunedoara. Tema principală de discuție a fost reprezentată de acțiunile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara în sprijinul tinerilor NEETs, tineri care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare. Prefectul județului Hunedoara a declarat: „Campaniile pe care AJOFM le desfășoară sunt foarte importante pentru că hunedorenii care doresc […]

todayoctombrie 4, 2023 43

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%