Sport

Elev al Liceului „Aurel Vlaicu” medaliat cu aur la concursul european de karate din Slovenia

todayoctombrie 28, 2023 2836 3 5

Background
share close

Elev al liceului „Aurel Vlaicu” a fost medaliat cu aur la concursul european de karate din Slovenia. Luchian Marco Constantin, elev în clasa a IX-a a liceului orăștian a încheiat concursul european organizat Novo Mesto din Slovenia pe podium obținând medalie de aur la categoria sa de vârstă.

Acesta are ca antrenor pe Nicolae Iordăchescu, cunoscut comunității orăștiene pentru rezultatele elevilor săi în artele marțiale.  Tânărul de 15 ani a început să practice acest sport la vârsta de 5 ani.

 

Din palmaresul lui Marco Luchian fac parte multe cupe și medalii toate obținute la această disciplină, demonstrând de fiecare dată că nici un efort nu prea mare când faci ceea ce îți place.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Nicolae Simion Morar -noul consilier județean din partea PNL

Nicolae Simion Morar este cel care va completa echipa consilierilor județeni ai PNL, la nivelul județului Consiliului Județean Hunedoara.  Acesta este de profesie economist cu o vastă experiență nu doar în administrație și politică, ci și în domeniul antreprenoriatului, .  Schimbarea echipei survine după ce consilierul județean Marcel Adrian Goia și-a pierdut mandatul, conform legii, după ce a decis să plece la AUR. Născut în anul 1960, Nicolae Simion Morar […]

todayoctombrie 26, 2023 187 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%