Actualitate

Elevi consumatori de droguri

todaymartie 21, 2023 122

Background
share close

Cel mai consumat printre elevi este canabisul. În urma unei anchete recente, peste 20 de tineri, unii şi de 17 ani, sunt acuzaţi de trafic de droguri.

Zeci de poliţişti au descins la 23 de adrese din Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de droguri. Suspecţii sunt elevi şi studenţi. Conform anchetatorilor, tinerii s-au specializat în trafic cu substanţe periculoase. Un gram de cocaină era comercializat cu 100 de euro, în vreme ce marijuana se vindea cu 50 de euro/gram.

Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente”, potrivit Poliției Române.

”Suntem toți suspectați, doamnă, dar vi se pare trafic de droguri că ne vedem și noi seara și fumăm un joint? La marijuana, da. Dar fumăm d-ăla legal… La petrecere mai întâlnim și noi pe cineva, ne mai dă ceva. Nu avem un dealer sau să mergem noi să cumpărăm și nici nu dăm bani pe ea. Ne mai dă lumea la petreceri așa”,  a declarat reporterilor un elev ieșit de la audieri.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Proiect PNL- Un pas înainte pentru deținătorii de terenuri necolectivizate

Azi s-a dat aviz afirmativ  din partea Comisiei pentru agricultură și a Comisiei juridice din Camera Deputaților, pentru proiectul de lege susținut de deputatul PNL, Vetuța Stănescu care vine în ajutorul deținătorilor de terenuri din zonele care nu au fost colectivizare. Proiectul la a cărui realizare a participat și deputatul PNL, Florin Roman va permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate. ”Inițiativa […]

todaymartie 21, 2023 54

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%