Actualitate

Elevii Liceului Teoretic “Aurel Vlaicu” Orăștie au revenit în clase, în scenariul verde

todaymai 6, 2021 387 4 5

Background
share close

Școala a început de ieri, 5 mai 2021, și în municipiul Orăștie. Toate unitățile de învățământ din oraș funcționează în acest moment în scenariul verde. Este și cazul Liceului Teoretic “Aurel Vlaicu” din Orăștie, unde bucuria revederii dintre profesori și elevi, după o lungă perioadă de învățămând hibrid, și-a făcut simțită prezența.

Orele de curs au fost reluate așadar cu respectarea recomandărilor și distanțare fizică. Conducerea liceului dă asigurări elevilor și părinților acestora că pune pe primul loc sănătatea elevilor și a personalului didactic și auxiliar, dezinfectând și igienizând constant clădirea unității de învățământ.

Directorul liceului, profesor Dionisie Bulz, a vorbit în cadrul buletinului de știri Radio Color de astăzi, 6 mai, despre revenirea la școală:

Suntem în a doua zi de când activitatea școlară se desfășoară față în față, în scenariul verde. Revenirea la școală a venit cu entuziasm și bucurie atât din partea elevilor cât și din partea cadrelor didactice, lucru care s-a văzut mai ales ieri, în prima zi, când am făcut prezența și o testare. Prezența la clase este peste 99 la sută. Toată lumea este mulțumită, lucrurile merg spre bine și sperăm că indicele se va menține sub 1 cât mai mult timp.

Incidența cazurilor Covid-19 la Orăștie, în data de 6 mai 2021, indică 0.51 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că la nivelul municipiului există 11 cazuri de persoane diagnosticate pozitiv pentru Coronavirus.

Foto: Octavian Cazan

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident la Orăştie în prima zi de Paşte (FOTO)

Intersecţia din Micro II... din nou Accident de circulaţie pe DN 7, în Orăştie, în ziua de Paşti. Pompierii Detaşamentului Orăştie sprijiniţi de un echipaj SAJ cu medic au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. Echipele de salvare au găsit în vehicule, 3 victime dintre care una încarcerată. Toţi răniţii prezentau politraumatisme dar erau conştienţi şi cooperanţi. Pompierii specializaţi în descarcerare au dislocat sau […]

todaymai 2, 2021 4899 35 9

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%