Actualitate

Emil Rîșteiu, candidatul PNL la alegerile locale din anul 2024 la primăria Simeria

todayseptembrie 15, 2023 583

Background
share close

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Partidul Național Liberal filiala Hunedoara a anunțat candidatul pentru alegerile locale din 2024, la funcția de primar a lui Emil Rîșteiu. În această dimineața la sediul partidului a avut loc conferința care a reunit pe președintele PNL filiala Hunedoara, Vetuța Stănescu, prefectul Călin Petru Marian, candidatul PNL; Emil Rîșteiu, viceprimarul Simeriei, Pavel Hațegan, consilierul local, Daniela Bozgog și președintele TNL, Vlad Cuciureanu.

„Partidul Național Liberal îl va susține pe Emil Rîșteiu la candidatura la primăria Simeria. Motivul pentru care îl susține Partidul Național Liberal la primăria Simeria pe Emil Rîșteiu este acela că toate analizele sociologice au demonstrat că simerienii își doresc un altfel de primar. Un primar performant, și Emil Rîșteiu este acela care a demonstrat în decursul timpului că poate să fie un primar performant. În 2024, cu siguranță, primăria Simeria va avea un primar liberal, așa cum multe dintre localitățile județului Hunedoara vor avea primari liberali”, a declarat președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.

Emil Rîșteiu spune că a luat decizia de a candida din partea PNL după ce acest partid l-a curtat, dar și îndemnat de situația complicată a orașului sub actuala administrație. Pentru Radio Color a răspuns câtorva întrebări. Iată răspunsurile sale:

  • Care sunt atuurile care vă recomandă ca primar pentru 2024 din partea PNL pentru simerieni?
  • Este experiența administrativă pe care am acumulat-o în 20 de ani de primar și necesitatea în momentul ăsta de a veni cineva care are experiență să refacă relaționarea instituțională și administrarea orașului.
  • Cum vedeți Campania în 2024?
  • Nu mi-am dorit niciodată și nu am făcut niciodată o campanie agresivă. Voi merge în același stil, ca și până în 2020. Merg pe chestiuni pozitive, nu negative de a ataca pe cineva. Până la urmă, oamenii trebuie să decidă din ce li se propune, nu din de a se răzbuna pe cineva.
  • Celor care v-ar contesta candidatura dumneavoastră și reîntoarcerea la primărie ce le răspundeți, având în vedere că veți fi un primar al simerienilor?
  • Eu întotdeauna, indiferent de câte voturi am obținut când am fost primar, tot timpul m-am străduit să-i reprezint pe toți, lucru pe care îl voi face și de acum încolo. Că voi fi contestat nu este nici o problemă. Până la urmă, cine este contestat înseamnă că contează și atunci, nu trebuie să fie o supărare pentru asta.

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Peste 1.5 kg obiecte din aur confiscate de către inspectorii ANAF

În data de 07.09.2023, inspectorii din cadrul DGAF - DRAF DEVA  au efectuat verificări la patru operatori economici aflați pe raza municipiului Arad având obiect de activitate “casa de amanet” și “bijuterie”. Astfel, inspectorii antifraudă au identificat abateri de la legislația fiscală și contabilă pentru sancționarea cărora au dispus amenzi contravenționale în cuantum total de 77.000 lei. De asemenea, pentru încălcarea  regimului metalelor preţioase şi pietrelor preţioase au fost confiscate […]

todayseptembrie 13, 2023 103 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%