Politică

Este oficial: premierul Nicolae Ciucă nu demisionează

todaymai 26, 2023 56

Background
share close

Este oficial: premierul Nicolae Ciucă nu demisionează. În această dimineață, anunțul a fost făcut public în conferința de presă  de la Palatul Victoria, la care au participat atât premierul în funcție, Nicolae Ciucă, cât și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și vicepremierul Kelemen Hunor.

Astăzi ar fi trebuit să îmi depun mandatul. Ținând cont de faptul că așa cum până acum am găsit soluții, după discutiile pe care le-am avut la nivelul coaliției, am decis să continuăm dialogul cu sindicatele din învățământ, astfel încât să găsim soluții, doar că aceste probleme s-au acumulat în timp, în 30 de ani”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Rotativa programată pentru finalul lunii mai este astfel amânată .

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sindicaliștii din învățământ spun „NU” ofertei guvernului

Sindicaliştii din Educaţie au refuzat oferta Guvernului pentru încetarea grevei, a anunţat joi, în Piaţa Victoriei. preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret", Marius Nistor. "Colegii veniţi din Bucureşti şi din ţară spun un NU hotărât, acestei oferte. Greva declanşată de noi este o grevă care nu mai este legată în acest moment numai de revendicări salariale, este o grevă pentru demnitate, este o grevă pentru statutul social al celor […]

todaymai 25, 2023 44

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%