Actualitate

Ești protejat în caz de cutremur? Nu tremur la cutremur

todayfebruarie 27, 2023 3

Background
share close

COMUNICAT DE PRESĂ AL INSPECTORATULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

 

În cadul acțiunilor organizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, în „Săptămâna Protecției Civile”, activitățile de informare preventivă în lăcașurile de cult au început astăzi prin amenajarea a opt puncte de informare în biserici de diferite confesiuni din județul Hunedoara.

Personalul Inspecției de Prevenire și al Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul I.S.U. Hunedoara a distribuit, cu acest prilej, diferite materiale de informare, pentru a conștientiza populația despre importanța aplicării unor măsuri generale sau specifice de protecție și prevenire, astfel încât să fie eliminat riscul cauzat de o posibilă situație de urgență (incendiu, cutremur, inundație, alunecare de teren).

De asemenea, în timpul discuțiilor, hunedorenii, aflați la biserică, au fost informați despre modul în care trebuie să acționeze în cazul producerii unor evenimente generatoare de situații de urgență.

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vremea rea din ultimele zile pune în dificultate traficul rutier. Copaci și bolovani pe anumite tronsoane de drum

Ca urmare a condițiilor meteo din ultimele zile, ieri și astăzi, până la ora 14:30  au fost două zile pline cu intervenții pe raza județului Hunedoara, ale pompierilor din diferite localități. Într-o scurtă informare, ISU Hunedoara ne-a comunicat care au fost principalele intervenții de sâmbătă și duminică  ale pompierilor hunedoreni.     Sâmbătă  Curte inundată în Geoagiu. Au intervenit pompieri de la Detașamentul Orăștie și de la Garda de Intervenție […]

todayfebruarie 26, 2023 66

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%