Actualitate

Evoluția pozitivă a elevilor Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” arată calitatea procesului educativ

todayiulie 3, 2023 348

Background
share close

Examenele de anul acesta, atât pentru elevii clasei a VIII-a cât și pentru absolvenții clasei a XII-a ai Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”au fost un succes.

Mai întâi cei mici, prin rezultatele obținute la Evaluarea Națională, au plasat instituția orăștiană pe locul I la nivelul județului Hunedoara,  cu media 8,79, conform informațiilor oferite de Inspectoratul Școlar Județean.

Locurile următoare la nivel de Evaluare Națională, au fost ocupate de Școala Gimnazială Boșorod, Colegiul Național „Decebal” Deva, Colegiul Național „Regina Maria” Deva, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva, Școala Gimnazială „Ion Gheoghe Duca” Petroșani.

Astăzi, bucuria a fost dublată de performanța absolvenților de clasa a XII-a care la o primă analiză, înaintea contestațiilor, au adus liceului Aurel Vlaicu o promovabilitate de 94,55%, ceea ce va îngădui să nu se mai dea obligatoriu simulare. Anul acesta, cea mai mare medie a fost de 9,48.

Contestații se pot depune doar azi, până la ora 18:00, rezultatele finale urmând a fi anunțate pe 7 iulie conform calendarului oficial.

 

Cu alte cuvinte, evoluția pozitivă a elevilor Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” arată calitatea procesului educativ din cadrul instituției orăștiene de învățământ.

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Geoagiu Băi: punct de lucru temporar al ISU Hunedoara în sprijinul localnicilor și turiștilor

„Inspectoratul pentru situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara a operaționalizat, astăzi, în stațiunea Geoagiu Băi, un „Punct de lucru temporar”, pentru perioada sezonului estival, fiind estimată prezența unui număr mare de turiști în stațiunea hunedoreană. Relocarea unui echipaj de prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție Geoagiu – Detașamentul Orăștie va asigura asistență medicală, zilnic, între orele 09:00-21:00. ” Acest început al activității „Punctului de lucru temporar” […]

todayiulie 1, 2023 21 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%