Actualitate

Excursii pe Mureș cu vaporașul „Stelar”

todayiunie 18, 2022 510

Background
share close

Excursii zilnice între Mintia și Hărău

Pe Mureș circulă un vaporaș achiziționat de Primăria Șoimuș. Această inițiativă a primarului  Mihai Irimie are deja succes, oferindu-se o plimbare relaxantă și interesantă. Primarul  a declarat că se reia, astfel,  o veche tradiție a plimbărilor pe Mureș, întreruptă de inundațiile din 1975.

Gabriel Irimie, Primar comuna Șoimuș: „Pentru prima dată în judeţul Hunedoara, din 1975, inaugurăm vaporaşul ”Stelar” la apă.”

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian  a declarat: „E minunat când vezi că în jurul tău sunt oameni bucuroși! Când o comunitate are la cârmă un om gospodar, cu viziune și inițiativă, există speranță de mai bine. Prietenul meu, primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie, a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectul său pentru locuitorii comunei și pentru toți turiștii care se vor putea bucura, de astăzi, de o plimbare cu vaporașul.”

O călătorie costa 30 de lei pentru adulți si 15 lei pentru copii, iar sub 7 ani este gratuitate. Plecările se vor face din oră în oră, în intervalul orar: 10-21, de la Șoimuș și o călătorie durează aproximativ 50 de minute.  „Stelar” are o capacitate  de 12 persoane.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐚 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐭 𝐎𝐔𝐆 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐌𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐚 𝟒.𝟏.𝟏

𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐚 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐭 𝐎𝐔𝐆 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐌𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐚 𝟒.𝟏.𝟏 𝐓𝐢𝐩𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 Peste milioane de euro astfel: Măsura 1 – Granturi pentru investiții necesare capacităților de prestare de servicii Fonduri alocate: 59,69 milioane euro, din #POC și de la bugetul de stat Valoarea granturilor: între 50.000 euro și 200.000 euro, cel mult de cinci ori cifra de afaceri din 2019. Microîntreprinderile vor trebui să asigure cofinanțare de 5%, întreprinderile mici -10%, […]

todayiunie 18, 2022 1655 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%