Actualitate

Excursii pentru copiii din centrele de plasament hunedorene

todayaugust 9, 2022 49

Background
share close

Copii din centrele de plasament hunedorene, precum și cei ai refugiaților din Ucraina vor avea parte de excursii gratuite în mai multe zone turistice din județul Hunedoara.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, i-a primit marți pe reprezentanții „Lions Club Deva Sarmizegetusa” și pe partenerii lor din Anglia, „New Century Lions Club of East Anglia and District 105EA”, pentru a discuta despre proiectul comun al acestor două organizații înfrățite, privind activitățile de vacanță organizate pentru copiii din Centrele de Plasament și pentru copii refugiați din Ucraina.
Cei doi coordonatori ai proiectului, Marin Florin Ilieș – Lions Club Deva Sarmizegetusa și Chris Hibbert – Președintele „New Century Lions Club of East Anglia” au prezentat programul special de excursii și vizite ale copiilor, care vor avea loc la Dinosaur World Transilvania, stațiunea Parâng, Arsenal Park Transilvania – Orăștie sau Poiana Răchițelii din comuna Cerbăl.
Acțiunile din perioada 9 – 15 august fac parte dintr-un proiect mai amplu, denumit„ Romanian Pride”, colaborarea dintre Cluburile „Lions” hunedorene și cea din Anglia începând în urmă cu aproape 20 de ani.
Se vor bucura de excursii și de diferite activități specifice copilăriei, copii din Centrul social multifuncțional Săulești, Rețeaua de case familiale Orăștie, Vulcan și Brad precum și copii refugiați din Ucraina, aflați în Certeju de Sus, dar și tineri „Special Olympics”.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bani pentru dezvoltarea turismului cultural

Bani pentru dezvoltarea turismului cultural Un proiect lansat în consultare publică de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene vizează dezvoltarea turismului cultural, prin modernizarea sau crearea de muzee și memoriale. Banii sunt alocați din Planul Național de Redresare și Reziliență al României, iar pentru acest apel de proiecte suma aflată la dispoziție este de aproape 𝟕𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, echivalentul a 15 milioane de euro. Ghidul se adresează muzeelor și memorialelor […]

todayaugust 9, 2022 29 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%