Actualitate

Exercițiul ISU la Deva- simulare intervenție în caz de accident

todaymartie 30, 2023 96

Background
share close

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

EXERCIȚIU – Gestionarea situațiilor de urgență generate de accidente majore pe căile rutiere

 

Potrivit scenariului, pentru exercițiul desfășurat astăzi, la ora 13.150, în reședința județului Hunedoara, în parcarea unui hotel din centrul orașului, pompierii Detașamentului Deva au intervenit pentru gestionarea situației de urgență creată de un accident în care au fost implicate 3 autoturisme, 6 persoane fiind grav rănite.

Salvatorii deveni au participat cu o autospecială de descarcerare grea, 2 ambulanțe SMURD și una pentru transport victime multiple, o autospecială de capacitate medie și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Echipa de pompieri, formată din 3 ofițeri și 18 subofițeri, a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului, prin măsuri de prim ajutor, descarcerare și transport la ambulanțe, dar și pentru asigurarea măsurilor pentru a preveni posibila izbucnire a unui incendiu de proporții, din cauza posibilelor scurgeri de combustibil din cele 3 autoturisme implicate în accident.

Potrivit analizei, efectuată la finalul exercițiului cu forțe și mijloace rale în teren, intervenția s-a desfășurat în parametri normali, timpul de răspuns și de acțiune efectivă de salvare, fiind unul foarte bun.

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

Galerie foto:

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident, la pachet cu alcool și lipsă permis de conducere

Fără carnet  și băut, un bărbat de 37 de ani din Orăștie a lovit alte două autoturisme staționate. Totul s-a petrecut ieri și din fericire au fost doar pagube materiale. Pentru fapta sa , bărbatul s-a ales cu dosar penal.   „La data de 29 martie 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu două autoturisme aflate în staționare, rezultând pagube […]

todaymartie 30, 2023 770

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%