Actualitate

Explozie de energie pe străzile din Geoagiu. Elevii de liceu la „Marşul Meseriaşilor”

todaymartie 4, 2022 853 5 3

Background
share close

Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” a dat viaţă oraşului

Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” din Geoagiu a organizat ieri alături de celelalte licee tehnologice din judeţul Hunedoara “Marşul Meseriaşilor”

Ieri, 3 martie 2022, la Geoagiu, elevii liceului din localitate au zburdat pe străzi, într-un Marş al Meseriaşilor. Aceştia au fost care mai de care costumaţi, deghizaţi, totul pentru a reprezenta meseria pe care o vor dobândi în urma studiilor la Geoagiu. Pentru că despre asta a fost vorba ieri între elevii liceului, despre meserie şi carieră, care pot fi dobândite cu succes la Geoagiu.
„Marşul Meseriaşilor” este un eveniment din perioada premergătoare Zilei Naționale a Meseriilor, instituită prin Legea 66/2019,şi se organizează evenimente educaționale pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor care susțin dezvoltarea optimă a oricărei comunități.
Marșul s-a încheiat la sediul Primăriei Orașului Geoagiu cu o dezbatere pe tema „Impactul învățământului profesional și tehnic pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității”.
La dezbatere au participat elevi, profesori, agenți economici, alături de reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.
„A fost un eveniment cu o energie deosebită. Am reuşit să scoatem oamenii la porţi să vadă energia acestor tineri minunaţi, dar şi calificările profesionale pe care liceul nostru le oferă. Discuţiile de la masa rotundă din cadrul Primăriei Oraşului Geoagiu, vreau să vă spun că au fost extraordinar de importante, pentru că am subliniat încă o dată cât de necesare sunt calificările liceului nostru. Pe lângă staţiunea Geoagiu Băi, Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” este cartea de vizită a oraşului Geoagiu. Subliniem importanţa învăţământului profesional şi tehnic din şcoala noastră, dar şi foarte buna colaborare cu partenerii noştri, agenţii economici”. A declarat Octav Cismaşiu, directorul unităţii de învăţământ, pentru ştirile Radio Color
  • cover play_arrow

    Explozie de energie pe străzile din Geoagiu. Elevii de liceu la „Marşul Meseriaşilor” radio color

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bannere şi pancarte la „Marşul Meseriaşilor” din Orăştie

Viitorii meseriaşi ai Orăştiei, elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolaus Olahus" au mărşăluit joi, 3 martie 2022, prin oraş, cu bannere şi pancarte Masă rotundă pe tema educaţiei Însoţiţi de profesori şi de directorii unităţii de învăţământ din municipiu, elevii de la Liceul Tehnologic "Nicolaus Olahus" s-au încolonat şi au plecat mărşăluind. Destinaţia finală a fost Primăria Municipiului Orăştie, unde a avut loc o „masă rotundă” la care s-au dezbătut probleme […]

todaymartie 3, 2022 926 9 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%