Actualitate

Expoziție de porumbei la Șoimuș. Cea mai mare filială de columbofili din țară a reunit 250 de membrii din județul Hunedoara

todaynoiembrie 25, 2023 137

Background
share close

Cea mai mare asociație de columbofili din țară,  s-a reunit azi la Șoimuș pentru o expoziție de porumbei. Anual au loc astfel de întâlniri,  anul acesta Căminul Cultural din comuna Șoimuș a găzduit reuniunea sub organizarea Primăriei și a Consiliului Local.

Prefectul Marian Călin Petru a fost alături de primarul comunei Șoimuș,  Mihai Irimie, ocazie cu care a salutat organizarea și implicarea membrilor din asociația județeană.

Expoziția a reunit   250  de columbofili din tot județul Hunedoara. La finalul acțiunii au fost desemnați câștigătorii acestui an pe diferite categorii: cele mai frumoase exemplare și porumbeii care au fost castigatori în diferite competiții naționale și internaționale.

Președintele Filialei Columbofile Hunedoara, Ciprian Moga ne-a declarat:

„Astăzi a fost expoziția juudețeană columbifilă unde au fost prezenți cei mai reprezentativi porumbei ai județului Hunedoara în urma rezultatelor obținute la concursurile din anul 2023. Au fost prezenți 76 de porumbei din șapte cluburi, și anume din Brad, Deva, Simeria,  Orăștie,  Geoagiu, Petroșani și Hunedoara care reprezintă Filiala Județeană Columbofilă Hunedoara. Unii dintre porumbeii prezenți în expoziție au rezultate și la nivel național și internațional.  În total suntem 250 de membrii activi, iar în prezent avem un lot de aproximativ 12.000 de porumbei la startul competiției.  După aceasta expoziție județeană, vom participa la o expoziția provincială Transilvania ce va avea loc la Alba Iulia, în  decembrie 2023. Apoi ne vom prezenta și la Gala Campionilor a Uniunii Naționale a Columbofililor din România, în 20 ianuarie  2024, tot la Alba Iulia, unde premierea va fi făcută de Andreea Marin. ”

 

Galerie foto:

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Patru deținuți au vizitat azi Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie

„Sunt închis pentru trafic de droguri” așa a început prima poveste de viață împărtășită elevilor Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, de către unul dintre cei patru deținuți ai Penitenciarului din Deva care au vizitat instituția. Toate cele patru povești de viață aveau un fir comun: anturajul a fost capcana care i-a introdus în lumea drogurilor; iar cea mai des folosită expresie care s-a auzit „din fericire am fost arestat”.  Comparând cu […]

todaynoiembrie 24, 2023 820

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%