Actualitate

Expoziție de Robotică în Piața Arras din Deva

todaynoiembrie 14, 2022 58 1

Background
share close

Pentru pasionații de robotică și noile tehnologii va avea loc mâine, 15 noiembrie, o expoziție de robotică în Piața Arras din Deva. Între orele 16:00- 18:00, cei pasionați de tehnologiile viitorului , curioși de a afla mai multe despre acest domeniu, pot vedea în acțiune roboți creați de grupa de Robotică a Centrului Județean de Excelență Hunedoara.

Organizatorii lansează astfel invitația de a participa la o demonstrație de talent și pasiune, atât celor mari, cât mai ales celor mici, în plină formare educațională.  Cei prezenți vor putea interacționa cu produsele aduse în expoziție pentru a stimula curiozitatea și a dezvolta abilitatea de interacțiune a copiilor și tinerilor cu noutatea propusă de noile tehnologii precum și încurajarea aptitudinilor elevilor pentru diverse activități.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ziua Mondială de Luptă Împotriva a Diabetului Zaharat-14 noiembrie 2022

Pentru a marca Ziua Mondială a Diabetului, Direcția Județeană de Sănătate Publică desfășoară acţiuni de celebrare la centrele recreaționale ale CAR Pensionari din Deva și Hunedoara , la centre rezidențiale pentru persoane vârstnice , în unități de învățământ și la întâlnirea  de lucru cu asistenții comunitari  și mediatorii sanitari din județ. Diabetul este o boală cronică şi care netratată poate duce la complicaţii grave şi chiar deces. Educaţia pentru sănătate […]

todaynoiembrie 14, 2022 29

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%