Actualitate

“Fapte nu vorbe!”

todayseptembrie 7, 2022 637 1

Background
share close


O alta lucrare cu probleme!
Constructorul a abandonat lucrările la “Centrul comunitar multifuncțional” din Geoagiu. Anunță că dă primăria în judecată!

Anunțat drept un mare și ambițios proiect încă din campania electorală pentru alegerile locale din 2020, “Centrul comunitar multifuncțional pentru asigurarea unor servicii de îngrijire personală” – oraș Geoagiu se dovedește o nouă piatră de moară pentru primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț.

Nemulțumit de colaborarea cu administrația locală condusă de Vasile Cărăguț, constructorul obiectivului și-a strâns, miercuri, toate lucrurile de pe șantier, precum și echipele de muncitori si a plecat.

 

Proiectul, în valoare de 443.783 ar fi trebuit să fie finalizat, conform graficului de execuție, în data de 31/12/2021, după cum au consemnat jurnaliștii de la Recorder, însă lucrările par a fi, din nou, întârziate, la fel ca și în cazul altor proiecte investiționale ce ar fi trebuit să fie implementate în Geoagiu de Primăria orașului.

Scopul declarat al proiectului de investiții îl constituie construirea unui Centru comunitar multifuncțional pentru asigurarea unor servicii de îngrijire personală și dotarea acestuia cu tot ceea ce este necesar, însă deocamdată vorbim doar despre un proiect pe hârtie și o clădire neterminată, lăsată acum la mila soții.

Localnicii din Geoagiu sunt nemulțumiți de mersul lucrurilor și atrag atenția că nu este primul proiect început de primarul Vasile Cărăguț, dar care nu are finalitate, majoritatea sunt in aceeași situație.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Crăișorul Munților, omagiat la Țebea

La 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, Panteonul Moților de la Țebea va deveni din nou loc de reculegere și comemorare a memoriei Crăișorului Munților. Autoritățile județene au pregătit, anul acesta, un program complex, care va cuprinde atât ziua de sâmbătă, cât și pe cea de duminică. Sâmbătă, Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, împreună cu Episcopul Devei și Hunedoarei, Preasfințitul Nestor și un sobor de Arhierei și preoți, […]

todayseptembrie 6, 2022 55 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%