Actualitate

Fares Orăștie companie premiată de Instituția Prefectului

todaynoiembrie 28, 2023 82

Background
share close

 

În zilele premergătoare sărbătoririi Zilei Naționale a României, Prefectul Călin Petru Marian a ales să evidențieze în diferite domenii, reușitele hunedorenilor. În cea de-a treia zi a campaniei Românesc în #Hunedoara, Fares Biovital a primit o diplomă de recunoaștere și apreciere din partea Institutiției Prefectului județului Hunedoara. Tradiția și inovația au construit brandul născut la Orăștie, împreună cucerind încrederea românilor. 

Astăzi, tradiția seculară a folosirii plantelor medicinale este perpetuată într-un cadru inovativ chiar prin misiunea pe care Fares o imprimă în inimile românilor: cultivă sănătate pentru oameni cu tezaurul de plante medicinale din inima Daciei, prin tradiţia folosirii lor şi pentru păstrarea valorilor umane de la Poalele Munților Orăștiei. Mulțumiri Ramonei și Laurei pentru ceaiul savuros de merișoare și coacăze! Sincere mulțumiri și felicitări întregii echipe Fares pentru că aduceți natura mai aproape de oameni, dar și pentru că exportați suflul hunedorean dincolo de granițele țării!” a transmis pe pagina sa de Facebook, prefectul Călin Petru Marian.

Ce înseamnă pentru echipa Fares, această recunoaștere, ne-a explicat Ramona Popa, directorul societății:

Suntem onorați să primim diploma de recunoaștere și apreciere din partea Prefecturii Hunedoara, în cadrul campaniei Românesc în Hunedoara. Noi, la Fares, ne angajăm să ducem mai departe tradiția seculară a folosirii plantelor medicinale, perpetuată într-un cadru inovativ, chiar prin misiunea pe care o imprimăm în inimile românilor. Cultivăm sănătate pentru oameni cu tezaurul de plante medicinale din inima Daciei prin folosirea lor și pentru păstrarea valorilor umane de la poalele Munților Orăștiei. Mulțumim Prefecturii Hunedoara pentru recunoașterea eforturilor noastre în promovarea sănătății și bunăstării.

  • cover play_arrow

    Fares Orăștie companie premiată de Instituția Prefectului radiocolor

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Preotul Doru Pușcașu, Cetățean de Onoare post mortem al Orașului Geoagiu. Proiect inițiat și susținut de consilierul Ovidiu Vlad

Preotul paroh Doru Pușcașu, omul care ”a făcut cărare de la oameni până la Dumnezeu” a fost desemnat, post mortem, Cetățean de onoare al Orașului Geoagiu, grație unui proiect inițiat și susținut de consilierul local PNL Ovidiu Vlad. Regretatul părinte, care a știut să aducă aproape de oameni credința și ale cărui cuvinte au fost balsam pentru sufletele enoriașilor, s-a stins din viață în acest an, dar amintirea lui nu […]

todaynoiembrie 28, 2023 454

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%